Zemlja in jaz, najini pogovori

zemlja narava

Mi2 z Zemljo imava en tak posebno intimen odnos. Kot ga ima (lahko) vsak, ki je pripravljen videt in slišat tudi onkraj znanosti, razuma in naših 5 čutil. In Zemlja pravi, da ni ok. Ampak ne zaradi toplogrednih plinov in plastike in krčenja pragozdov.Zemlja ni ok, ker smo tako zelo jezni. Ker gojimo in ohranjamo in kopičimo vse energije nizkih vibracij, namesto da bi se veliko smejali in igrali in peli in negovali.

Samo pomisli, kako je tvoje telo v bližini jeznih in zaskrbljenih in uporniških in depresivnih ljudi? In kako je v družbi dojenčkov, kužkov in tistih redkih, ki sijejo možnosti in lepoto?Moje telo se pregreje takoj, ko samo zaznam jezo – ni treba da je usmerjena vame. Recimo zadnje čase opazujem, da ko zaidemo v kak šoping center, smo potem doma še vsi našpičeni, brez razloga.Ker poberemo, zaznamo vse. Več kot smo si voljni priznati.In tako tudi Zemlja. Vsakič, ko greš v jezo, te čuti.Vsakič, ko greš v kakršnokoli reakcijo, se tudi njej poviša temperatura (tako nekako kot majhni otroci 😉).In potem se tapkamo po prsih, kako smo dobri, kako bomo pomagali planetu, če bomo ločevali smeti, kako jo bomo rešili z nevemkakšno tehnologijo…Ah.

zemlja narava
čudovita narava

Edini način, da ohranimo Zemljo pri življenju, da že končno sprejmemo 100% odgovornost za energije, ki jih mi gojimo, nosimo s sabo in trosimo naokrog.

Tiste, ki se jih zavedamo in predvsem tiste ki se jih ne. In recimo da je merilo tu 1: 15 milijonov. Z razumom torej ne bo šlo.Zemlja ni smetišče plastike, ampak smetišče zataknjenih energij in nezavedanja. Ni jezna. Naša jeza je tista, zaradi katere zboleva. In ja vem, navzven zgleda, da imamo res veliko razlogov za jezo in upor. Ampak naša jeza in upor ustvarjata le še več tega. Še več virusov. Še več pokvarjenih politikov. Še več človeške norosti.Zato predlagam eno ornk čistilno akcijo.Vsak pri sebi.Samo zaznaj, kako bo Zemlji, ko nas bo dovolj zadihalo svobodno. Ko ne bomo več ujetniki starih spominov, programov in izkušenj, ki nas trigirajo na vsakem koraku.Ko ne bomo več ujetniki naših misli in razuma, ampak pogumno utelešali čarobnost in neskončnost možnosti. Kar. Resnično. Smo.Jaz pucam 24/7. Nonstop.Ker vem, da imam nabranih stališč toliko, kot je kapljic v vseh oceanih. Zato pucam, brez da bi vedela, kaj pucam. Ker ne morem vedeti. Razumsko ne. Niti ni potrebno.Je bilo, kar je bilo. Zdaj vse to lahko gre.Da imam vsak dan več sebe, več svobode, več izbire.In veš kaj, bolj kot pucam, bolj je Zemlja hvaležna. In vem, da pride čas, ko bomo na Zemlji živeli drugače.

Prej ko prevzamemo svojih 100% odgovornosti, prej bomo tam.Zato danes nehaj gledat naokrog, koga še lahko okriviš ali rešiš ali zdraviš ali onemogočiš…in začni pucat svoje sranje.Kako? Kakor deluje zate.Jaz imam rada simpl in hitra orodja, zato uporabljam Barse in nekaj čistilnih izrekov in dihanje in hosto in še kaj, ampak nič zelo visoko poduhovljenega in zakompliciranega. Ker BITI je stvar lahkotnosti in enostavnosti.

Če te zanimajo ta orodja, te vabim na BARS DELAVNICO Access Bars – osvobodi se prtljage preteklosti 30.10. v Lj ali 13.11. v Kranju.Ali pa poišči kaj svojega.

In naslednjič, ko boš protestiral proti tej resničnosti, protestiraj s čiščenjem. Pri sebi najprej.

Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Ana Peskar

Ana Peskar

Mamica 3 super-hiper deklicam, lajfstajl podjetnica, ambasadorka igrivosti, zaljubljena v naravo, življenje in pustolovščine.

Mogoče ti bo všeč

slika adventnega koledarja otrok
Kaj se zgodi, ko rečeš NE
zemlja narava
Zemlja in jaz, najini pogovori

Prijavi se na novičke

Prejmi navdihe, novice, ki odpirajo in pomagajo širiti tvoje Bitje. Obljubim, da ne bo prepogosto in da bom skrbna s tvojimi podatki.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Search

Zdaj si del skupnosti

Hvala za prijavo. S tvojimi podatki bom ravnala skrbno in gledala na to, da ti bodo moji maili v dobrobit in navdih.