"Namen vprašanja je pridobiti več zavedanja."

Access Bars® so učinkovit ukrep pri promociji zdravja na delovnem mestu in tako tudi

DAVČNO UPRAVIČEN STROŠEK ZA PODJETJA

Kako lahko s pomočjo svetovno znane tehnike v podjetju obvladate stres in preprečite izgorelost zaposlenih?

Po 15 letih dela s poslovnimi ekipami vseh vrst, verjamem, da ste na vsaj eno od zgornjih vprašanj lahko prikimali.

Prav zato bi vam rada predstavila tehniko Access Bars.

Access Bars

Access Bars je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Svetovna podjetja jo že vsa leta uporabljajo kot uspešno podporno sredstvo v svojih kolektivih, ker dokazano pripomore k izboljšanju zdravja in počutja zaposlenih. Gre za nežno manualno tehniko, ki odpravlja stres, utiša misli in vas pripelje nazaj v ravnovesje. Ustvari več lahkotnosti in umirjenosti in povrne dobro počutje.

Najbolj ključna stvar pri Access Bars tehniki je, da možgani med tretmajem preidejo v THETA stanje. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti (počasno možgansko valovanje), ki nam omogoča DOSTOP DO PODZAVESTI. Do tega stanja se da dostopati tudi z meditacijo in hipnozo, ampak niti približno ne tako hitro in tako globoko kot s tehniko Access Bars.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo nima več pomena, več živjenjske jasnosti, lahkotnejše sprememb. Ljudje se že po 30 minutah terapije počutijo bolje, bolečine pojenjajo, bolj so sproščeni, motivirani, optimistični in imajo jasnejši pogled na življenje.

Zakaj izbrati Barse namesto masaže ali podobnih tehnik

Access Barsi lahko zmanjšajo psihosocialna tveganja, ki lahko ogrozijo zdravje vaših zaposlenih.
*Iz neodvisne raziskave: kar 92,98% udeleženih je po Access Bars terapiji poročalo o znižani stopnji stresa.
Stres uničuje možganske celice, načenja imunski sistem, obremenjuje telo, poveča tveganja za bolezni in infarkte ter pospešuje staranje. Stres se zgodi v vaših možganih kot reakcija na zunanje okoliščine.

Kako zgleda Access Bars tretma?

 • Tretma se izvaja v paru – sede ali še bolje leže na masažni mizi.
 • Terapevt, ki izvaja Access Bars tretma se NEŽNO DOTIKA 32 TOČK NA GLAVI drugega človeka.
 • Z rahlim dotikom teh točk se v možganih vzpostavi drugačno valovanje, preidejo v theta stanje in pripeljejo človeka v globoko sproščenost.
 • 32 točk na glavi predstavlja posamezna področja našega življenja kjer imamo največ omejujočih prepričanj in blokad – denar, kontrola, kreativnost, telo, zdravje, komunikacija, čas.
 • Ko med tretmajem Access Bars možgane spravimo v theta stanje dobimo DOSTOP PRAV DO TEH PODZAVESTNIH OMEJITEV, BLOKAD, VZORCEV in AVTOMATIZMOV in jih tudi učinkovito energijsko odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 10x močnejši od zavestnega!
 • Ljudje imamo blokade, ki nas spravljajo v stres na različnih področjih, zato se vsakemu posamezniku individualno posvetimo.

 

Tipičen Access Bars tretma traja 60 – 90 minut, dokazano pa človek vstopi v theta stanje že po 20 minutah.

Za boljšo predstavo si poglejte video:

Play Video

Če vam video ne dela, kar se lahko zgodi v določenih brskalnikih, ga lahko pogledate na You tube – povezava na video.

Kaj lahko vaše podjetje pridobi z uporabo tehnike Access Bars

Kako vam jih ponujamo?

Povabilo v svet možnosti

1,5 h – 2h UVODNA ACCESS BARS DELAVNICA
 • Certificirana facilitatorka na uvodni delavnici predstavi Access Bars in z udeleženci deli nekaj enostavnih pragmatičnih tehnik s katerimi lahko v življenje vnesejo več lahkotnosti, sproščenosti in motivacije.
 • Udeleženci si v parih izmenjajo 30-minutni Access Bars tretma (po navadi kar sede v predavalnici).

Anti stress tretmaji za zaposlene

 • 1 ali več naših Bars terapevtov preživijo dan na lokaciji vašega podjetja in izvaja poljubno dolge (20 – 90 minut) 1 na 1 tretmaje Access Bars vodstvu in zaposlenim.
 • 1 terapevt + 1 masažna miza / 4-8 ur
 • Potrebujemo le mirnejši prostor, kamor lahko postavimo prenosno masažno mizo (lahko tudi več v istem prostoru)

Happy space relaksacijski kotiček na poslovnih dogodkih

 • kongresi, konference, borze, pikniki, team buildingi

5 orodij za upravljanje s stresom

 • Predavanje primerno za večje publike
 • 30 - 45 min
 • Konference, kongresi, poslovna srečanja

VSAK EVRO VLOŽEN V PROMOCIJO ZDRAVJA SE PODJETJU POVRNE KAR 4X! ​

Kaj pravijo podjetja o Business Barsih z mano?

Primeri dobre prakse

Na letošnji borzi poslovno-kongresnega turizma CONVENTA v Ljubljani smo postavili Happy SPAce relaksacijski kotiček, kjer smo v dveh dneh na eni masažni mizi izvedli preko 60 krajših Bars tretmajev. Vsi udeleženci in razstavljavci so želeli in potrebovali Barse in tisti, ki so prišli na vrsto, so odšli od nas hvaležni, umirjeni in radostni in nam poročali, koliko bolj so bili njihovi sestanki učinkoviti po tretmaju.
Poleg tega so se znebili glavobolov, bolečin v hrbtu in utrujenosti v pičlih 20 minutah.
To Barsi omogočijo vsakomur, ki jih prejme.

Spoznajte Ano

Ana rada poudari, da je na prvem mestu Človek in šele potem pridejo na vrsto vse ostale vloge, ki jih ima v svojem življenju.

Je mama treh opolnomočenih deklet in CEO v svoji družini, svojem podjetju in v svojem življenju. Zaljubljena v naravo, doživetja, v življenje in drugačne možnosti. 

Ana je tudi visoko certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, direktorica agencije Time out Events, trenerka team building programov, facilitatorka programov Zavestnega vodenja, motivacijska govorka, ambasadorka naravnega otroštva in sokreatorka projektov Sime, svedri & Mali fedri in Središča za naravno učenje Samorog.

Že več kot deset let vodi svojo team building&event agencijo, kar ji je dalo izjemno dober vpogled v timsko dinamiko in izzive s katerimi se srečujejo slovenska in tuja podjetja.

V zadnjih letih je bila priča veliku upadu motivacije in sodelovanja v ekipah na eni strani, ter porastu tekmovalnosti, apatije in psihosocialnih težav na drugi, zato je začela raziskovati in iskati drugačne možnosti.

Search

Kaj lahko naredim za vaše podjetje?

Če vam je lažje, se lahko slišiva na 041 870 880

Vaše podatke bomo uporabili samo za namen komunikacije v zvezi s to zadevo.

Zdaj si del skupnosti

Hvala za prijavo. S tvojimi podatki bom ravnala skrbno in gledala na to, da ti bodo moji maili v dobrobit in navdih.

Bodi na tekočem

Prijavi se na novičke

Prejmi navdihe, novice, ki odpirajo in pomagajo širiti tvoje zavedanje. Obljubim, da ne bo prepogosto in da bom skrbna s tvojimi podatki.