Access Bars delavnica Ljubljana

Access Bars Ljubljana

Vabim te na Bars delavnico, ker je morda lahko tudi zate prva izkušnja neskončnosti našega bitja, prvi skok v prostor možnosti, prvi korak k resničnemu zavedanju.

Če te povabi prostor neskončnosti, ki ti ga lahko pokažem in če se želiš te preproste tehnike naučiti v enem dnevu, pridi na licenčni tečaj v Ljubljani.

Močno se te veselim.

OTROCI do 15. leta se lahko pridružijo brezplačno, 16-17. letniki pa plačajo polovično ceno. Za ponavljanje delavnice je prav tako polovična cena.

KAJ SO ACCESS BARS?

Gre za nežno manualno tehniko, ki odpravlja stres, utiša misli in te pripelje nazaj v ravnovesje. Ustvari več lahkotnosti in umirjenosti, povrne dobro počutje, podobno kot pri masaži ali meditaciji, vendar še mnogo bolje.

Ljudje se že po 20-30 minutah terapije počutijo bolje, bolečine pojenjajo, bolj so sproščeni, motivirani, optimistični in imajo jasnejši pogled na življenje.

KAKO POTEKA ACCESS BARS TRETMA?

Tretma se izvaja v paru – sede ali še bolje na masažni mizi. Bars praktik, ki izvaja Barse, se nežno dotika 32 točk na glavi drugega človeka. Te točke predstavljajo posamezna področja našega življenja, kjer imamo ponavadi največ nabranih omejitev in prepričanj (denar, kreativnost, čustva, posel, telo, zdravljenje, mir in umirjenost, zavedanje, čas, komunikacija…). Z rahlim dotikom teh točk, se v možganih vzpostavi drugačno valovanje, preidejo v theta stanje in pripeljejo v globoko sproščenost.

Tipičen Bars tretma traja 60-90 minut, dokazano pa človek vstopi v prostor globoke sproščenosti že po 20 minutah.

Za boljšo predstavo o Barsih si lahko ogledaš tale video:
https://youtu.be/X2HWH9fG_40

ZAKAJ IZBRATI ACCESS BARS?

Barsi niso le izjemno hitra in enostavna tehnika sproščanja, temveč ti pomagajo odstraniti iz življenja vse, kar zate ne deluje. Brišejo zaklenjene omejitve, sojenja, trdna stališča in sisteme avtopilota.

Barsi so kot bi formatiral svoj računalnik, zbrisal datoteke, ki ti ne služijo in naredil prostor za nekaj drugačnega, bolj konstruktivnega in lahkotnejšega.

Barsi te ne pripeljejo le v tukaj in zdaj, pač pa v tebi vzbudijo tudi kreativnost in voljo za drugačna vprašanja, drugačne izbire in ustvarjanje drugačnih možnosti v odnosih, poslu in tudi v kontekstu trajnostne prihodnosti za vse.

KAKO ZGLEDA LICENČNA 8-URNA BARS DELAVNICA?

Na 8-urni Access Bars delavnici se udeleženci naučite orodij Access Consciousnessa in tudi vsega o Access Bars.

Postanete certificirani Bars praktiki in lahko tretmaje izvajajo na drugih (družini, strankah, sodelavcih…).

The event is finished.

Date

19 Nov 2022
Expired!

Time

09:00 - 17:00

Cena

240€

Lokacija

Ljubljana
Kategorije

Organizator

Ana Peskar
Phone
+386 41 870 880
Email
ana@timeoutevents.si
Search